Glad första advent

God morgon och glad första advent!

Jag lämnade hemmet redan innan första ljuset tänts eftersom att jag började jobba redan kl 07:00 i dag.
Det är bara jag och en till person som jobbar just nu.
I natt hade jag ingen röst, så jag blir lite stressad över hur mycket de litar på att man kommer. Utav oss två som sitter här är det endast jag som är specialiserad inom mitt område, så kunder som hade ringt in i det ärendet hade fått vänta i telefon till kl 09 då nästa person i mitt team kommer in, typ. Haha!
Men så är det. Min röst är halvt tillbaka nu. Jag skrev på snapchat sent i går kväll att jag tror min lunginflammation är på väg tillbaka. Jag har svårt att andas och nu tappade jag rösten för andra gången i mitt liv, första gången var i somras när jag hade lunginflammation för första gången. Jag vet dock inte om jag någonsin blev helt frisk från den eftersom att jag haft astma-liknande symptom sedan dess. På tal om symptom - stavar man det med eller utan p? Enligt Google verkar båda funka lika bra, men vad är det korrekta? Om ni vet kan ni väl skriva det i en kommentar till mig.

I dag har både Malmö museer och Limhamn torg julmarknad, så min tanke är att åtminstone besöka någon av dem. Jag skulle även vilja baka lite. Kanske en saffranslängd och ett pepparkakskryddat bananbröd.

Min adventsfrukost intas vid skrivbordet och består av pepparkaksgröt, kanelknäcke och svartvinbärste. Det där teet är högst nödvändigt för min hals.

Ha nu en riktigt bra första advent!

1 Angelica Karlsson:

skriven

Jag tror det är med p. Symptom så har jag alltid skrivit det iaf. :)

2 Anonym:

skriven

SymPtom! Du vet ju hur viktigt det är med rätt stavning för mig! 😉 / mor

Kommentera här: