GOTT NYTT ÅR!

Klockan är exakt 23:23 nu och jag, D och Charles kom hem från vårt nyårsfirande för ett litet tag sedan. Jag har varit sjuk ett tag, men blev bättre i förrgår, men nu visade det sig visst att det var Charles tur att bli förkyld, så han har haft en fruktansvärt jobbig kväll med nya människor på nytt ställe och till råga på allt - sjuk. 
Jag förstod inte alls att han hade blivit förkyld, utan upptäckte när vi var på plats att han dragit på sig något jobbigt, antagligen samma som jag själv haft. 
D klagar nu också på att han är tjock i halsen, så vem vet - nu kanske hela familjen får gå hemma ytterligare en vecka.
 
Det var trevligt så länge det varade i alla fall. Vi hade gjort toast skagen till förrätt, värdparet - Emma och Mange - hade tillsammans med Josse och Danne lagat reninnerfilé med potatisfondant, rödvinssås och sidfläsk med kantareller och lingon till, alltså WOW vilken meny!
Efterrätten hanns inte med innan Charles visade att det var dags att åka hem, så om vi orkar kanske vi kan ta lite kladdkaka som står i kylen... men vi kommer antagligen skippa den och hoppa i säng så fort klockan slår 00:01.
På tal om att hoppa i säng - nu har D visst somnat på soffan bredvid mig. Jahapp, det var denna nyår, 2015. Vi hoppas på en roligare nästa år ;)
 
Gott nytt år på er. Ta vara på livets små stunder.
 
Såhär glad var han (nästan) innan han somnade, haha!
Enkel outfit med en gosig t-shirt från Lindex och jeans från Gina tricot, halsband som piggar upp från Jimmy Choo by H&M
GOTT NYTT ÅR!!
Denna skulle vi druckit vid tolvslaget, om D hade hållt sig vaken. 

I'm back!

Hej mina tulpaner och marsipanrosor!
Jag är tillbaka, för vet ni vad - D fick en gameing (?) dator i julklapp av sin chef, så det innebär att jag får vår macbook för mig själv, vilken lycka!
Det innebär visserligen också att jag är en fejk-gräsänka varje kväll från och med nu. Skoj.... Men jag har ju er!
 
Det är SÅ mycket som har hänt sedan sist att jag nästan börjar gråta när jag tänker tillbaka på allt. Lite har man kunnat följa på min och Charles youtubekanal som heter MAMMA & CHARLES, in och prenumerera så missar ni inte när nästa video dyker upp!
 
Vad har hänt då? Jo;
  • Charles har döpts
  • Vi har flyttat
  • Charles har lärt sig krypa
  • Jag har skaffat en ny tatuering
  • D har nya glasögon
  • Jag söker jobb
  • Vi har firat födelsedagar och jul
  • Charles har fått uppleva sin första snö (han var förvirrad)
  • Vi har blivit bestulna på vår kinesiska en i kruka
  • En vän har blivit gravid och tre vänner (ink gravida) har förlovat sig.
 
Ja, det är det, i grova drag, som hänt sen sist.
Alltså vilket år! Vilket fantastiskt, otroligt, makalöst år! Om några dagar inleds 2016 och även om 2015 bestått av mer tårar än majoriteten av alla andra år så har det bestått av så mycket kärlek att mitt hjärta smälter bara jag tänker på det. 
 
Ja, jag kanske fick mitt bevis på att jag är en könsmogen kvinna precis och därför kanske jag är lite mer känslig än annars, men att tänka tillbaka på alla dessa känslor som jag fått uppleva under året - allt från perioder med panikångest, till perioder på rosa moln - gör mig gråtfärdig och varm i magen på samma gång. 
FASEN vad alla morsor är starka! 
 
Jag ville bara säga det. Nu ska vi se om jag hittar lite bilder ni kan få kika på också.
 
 
Så det var... "lite"..... bilder.
 
Nu ska jag redigera lite youtube-videor <3 Jag ÄLSKAR att ha en dator själv, mohaha!