Julmusten har kommit till stan


Ja, det är sant! Nu hittar man julmusten i hyllan på i alla fall Willys. Självklart fick en flaska följa med hem. Tidigare år har jag varit väldigt hård med att jag inte får dricka julmust innan december, men i år är jag inte så dum. Nu har jag insett att vi har ju bara jul- och påskmust 10 månader av tolv ungefär, och då är jag ju dum som inte dricker det när det finns ;) 


Något mer som fick följa med mig hem var denna juicen med extra järn och folsyra. Perfekt med tanke på att jag sitter med en fruktansvärd mensvärk för tillfället. 

Nej vet ni vad, nu ska jag strax äta så det är dags att duka bordet. Spagetti och köttfärssås lagat av min fina man, bättre kan det inte bli. 

Hemma hos oss

 
 


 
 
Detta är ett av flera inlägg med bilder från vår lägenhet här i Västra hamnen, Malmö. Vi har nu bott här sedan 1 juni i år och det är vår första lägenhet där vi har endast våra egna möbler, då vi tidigare bott i andrahandslägenheter.
Äntligen börjar vi komma i ordning med det mesta, men det är fortfarande mycket kvar att göra.
I går eftermiddag och -kväll hade vi hjälp här hemma för att sätta upp tavlor, speglar och en rullgardin samt rensa duschavloppet, då Don har tummen mitt i handen (hihi), samt att vi inte har de verktygen eller den kunskap som krävs ännu. I vårt förhållande kommer det antagligen bli jag, Julia från slätta, som får vara den händiga. 
 

1992

 
 
1992, vilket fantastiskt år.
1992, jag föddes och denna videon med D-A-D spelandes laugh and a half skapades (dock finns själva låten med på deras skiva Riskin' it all som släpptes 1991). Men sett till musiken så är fortfarande 1986 det absolut bästa året, utan tvekan, inte ens 1992 slår det.
Några mer bra år ni kan komma på? Kanske året du upptäckte att snö är vackrare än paljetter? Tell me!