Friday night

Jag pratade med Don i telefon strax innan han slutat jobbet i dag och han beskrev hur han ville att denna fredagen skulle vara, som enligt mig också lät som den perfekta fredagskvällen - lugn, bekväm och skön.
Så efter vi lagt på började jag hacka lök, paprika och morot till köttfärssås, som blev vår fredagsmiddag. Jag ska dock inte få det att låta som om det endast var jag som kom på det. Det var Dons idé med köttfärssås och det var han som sa att jag skulle börja på en gång. Han är bra fin han.

Så denna kvällen kan beskrivas med fem ord:
- Ansiktsmask
- Köttfärssås
- Casanova
- Fanta
- Kärlek

Visst låter det underbart?!
I morgon ska vi packa hela dagen, för på söndag bär det av. Jag har inte riktigt insett att jag faktiskt ska flyga till Afrika. Hur spännande är inte det! I dag införskaffades det en ny resväska i alla fall, eftersom att min gamla råkade gå sönder när vi lånade ut den. Men den nya kommer bli super tror jag!

Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Vi hörs i morgon igen!

PIZZA TIME!!

Vi bor väldigt nära en pizzeria och de senaste dagarna har jag stått emot suget att köpa en pizza till "lunch" (kl 17), men i dag kunde jag inte stå emot längre.
Jag är sån person som BARA äter kebabpizza med isbergssallad, pommes och kebabsås om jag är i Skövde, så under åren som gått då jag inte varit i denna stad har jag fått lära mig att äta annat gottit på pizzan istället. Ett tag åt jag bara vesuvio med isbergssallad, pommes och massa mild sås, för tro inte att resterande Sverige vet vad kebabsås är. Men det blev så fruktansvärt flötigt så numera käkar jag antingen bolognese eller kycklingpizza med curry, ananas, banan och massvis med vitlök. Mums!

Plus att mannen som jobbar på pizzerian är så otroligt trevlig, så man går dit nästan bara för hans skull. Västra hamnens pizzeria heter stället. Ni får testa nästa gång ni är i närheten.