Vår dag i bilder på C

Hej,
Jag insåg nu när jag la upp bilderna till detta inlägget att jag bara fotat Charles i dag, så temat för detta inlägget är helt enkelt vår dag i bilder på Charles.
 
 
Vi börjar i hissen på Ikea. Charles behövde en rullgardin, och vi behövde mat i magen, alla tre - så sagt och gjort. Rullgardin inhandlades (som hemma visade sig vara för liten) och mat inmundigades.
 
Sedan promenerade vi vidare i området där vi inhandlade ett par regnbyxor åt Charels och ett par träningstights till mig.
 
 
Såhär roligt tyckte Charles att det var när jag provade tights på Stadium.
 
 
Sedan åkte vi till emporia och handlade lite smått på kappahl innan vi plockade upp några vänner för grillning. Charles kunde springa runt (med oss springandes efter) och plocka blommor, sparka boll och göra sånt vi sa att han inte fick.
Maten blev god, sällskapet var fint och vädret var varmt.
 
Men tiden går och vännerna begav sig hemåt, C gick och lade sig och jag och D tittade en dokumentär om barnfetma - SÅ BRA! Den hette The kids menu och finns att se på Netflix. Jag är (ännu) helt lyrisk efter att ha sett den. Jag vill köpa en kolonilott och odla massa grönsaker och bär, jag vill åka runt och föreläsa om matens roll i vårt liv och samhälle. Jag vill öppna ögonen på de som väljer att blunda!
 
Ne, nu ska jag surfa runt på pinterest medan jag väntar på att mina 53 videoklipp från i dag laddas upp för redigering, annars börjar jag skrika och gorma om människor som förstör sina egna och andras liv. Sov gott!