Rapunzel of Sweden

Wah wah wie wah! Jag har nu ÄNTLIGEN införskaffat en fön. Jag fick fråga min fina vän Malin häromdagen om jag kunde låna hennes, det var lite då som både D och jag kände att måttet var rågat. 

Jag älskar för övrigt Rapunzel of Sweden, alla som går till dem har så vackert hår! Jag har sagt till D att om han vill överraska mig med en present så kan han ge mig deras stora locktång. Love Love!

Gott med gröt

Så gott att man ser ut såhär när man inte får äta mer


Detta var alltså i går då C smakade gröt för första gången. Haha älskade unge ❤️

Mamma blir människaHär ligger jag med min plutt och är i stort behov av ett toalettbesök, men eftersom att C har en period nu då han har svårt att komma till ro ligger jag (med benen i kors) kvar och hoppas han sover gott. 
I dag är dagen d; dagen då jag för en stund ska få testa att vara Julia utan en bebis klistrad på mig. Ja, det är alltså i kväll jag ska ut med mina fina vänner. I går överraskade D med att ha bokat in några spabehandlingar till mig dessutom, så om en timme ska jag vara där. 
Som jag behöver det! Min kropp är alldeles stel och knakar - jag klagar nästan varje dag på hur ont jag har. Det beror ju givetvis på att jag åtminstone några timmar varje dygn ligger som på bilden. 

Vi gick ut och köpte kaffe i morse och jag passade på att fota vårt kära hav när det var vindstilla och vackert. Vinka till danskarna. 


Vi hörs.