Lördagsmyser

Snart ska D iväg för att träffa sin vän som han ska käka med ikväll, så tills han åker ligger jag i soffan och äter godis och tittar på när han spelar tv-spel. Jag börjar bli lite för tung, men det är kanske inte så konstigt, nu är det ju bara lite mer än en vecka kvar tills vi har en bebis här om allt går som planerat. Galet!

Vi köpte ett par "skor"/tossor till bebis idag, man kan helt enkelt inte låta bli när man ser något sött. Jag ska visa bild i ett annat inlägg när jag har kunnat fota ordentligt.

Ha en bra kväll!

Lite efter

Dagen efter julafton var vi några systrar, rättare sagt alla utom en, som åkte iväg ensamma och tog en fika på Espresso house i Skövde, när vi ändå var samlade.
Bättre sent än aldrig;
 
Savannah, 8, och Nicole, 10. Vi har samma mamma, deras pappa är min "låtsaspappa".
Cicci, 18. Vi är inte blodsbundna alls, men Cicci har bott hos oss sen hon var några månader bara.
Malin, 28. Jag och Malin har samma mamma och pappa.
 
Bland systrarna saknas Evelina, som ligger "mellan" mig och Malin i ålder på sina nyligen fyllda 27 år. Givetvis har Evelina samma mamma och pappa som mig och Malin också. Sen har vi även vår bror, Christoffer, som är äldst av oss alla.

Nu har ni fått en liten överblick över oss syskon. Jag är jätteglad över att ha så många, fantastiska syskon.

Julklapp

 
Vi fick denna fina ljusstaken av D's mamma i julklapp. Som ni ser är det i samma serie från Georg Jensen som den stora ljusstaken vi fick av henne. De är fina!! Både jag och D älskar Georg Jensen.