Throwback Thursday

God kväll!

Eftersom att det är torsdag i dag så tänkte jag lägga upp två bilder jag hittade på mobilen från i somras. Vi hade varit ute på en promenad och var på G hem igen, när vi gick den sista biten barfota. Jag och min lilla kille.
Så mycket kärlek!

 

Kladdkaka

Är det något jag blivit känd för i min omgivning är det min killer kladdkaka ;-)

Inte för att skryta (haha, vem försöker jag lura) men den blir alltid perfekt, när jag gör den hemma i min egen ugn. Den blir knäckig i kanterna och mjukare i mitten. Bäst smakar den dessutom dagen efter när den stått i kylskåp under natten. Då blir den riktigt len i mitten, precis som jag vill ha en kladdkaka.

Så enkelt och så gott!

Och till alla otåliga, vänta tills den har svalnat. Den är inte god att äta direkt efter att den kommit ut ur ugnen... Då smakar den typ ägg med choklad.

Ingredienser:
Två ägg
125 g smör
3 dl socker
1 1/4 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
3 toppade msk kakao

Gör såhär:
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret, låt det dock inte koka!
Blanda alla torra ingredienser. Häll i ägg och smör - blanda.
Häll smeten i en springform.
Grädda mitt i ugnen i 32 minuter.

Låt svalna. Ät med grädde och bär eller glass.

 

Lek för både liten och stor

Hallå!
Jag tänkte mest komma in och önska en trevlig onsdag.

Vi har det bra; jobbar och står i medan C är på föris.
Häromdagen var vi på en lekplats hela familjen och ja, alla hade vi skoj ;-) Jag blir som ett litet barn igen när jag kommer till en lekplats. Jag busar med C, tar gärna en spade och gräver eller krattar lite i sanden och gungar mer än gärna. Är det något jag undviker är det rutschkanor. Jag tror att det har att göra med dels min höjdrädsla, dels min klaustrofobi men även min osäkerhet när det kommer till min kropp. Man vill ju inte ha missbedömt hur bred den är och sen när man kommer upp så får höfterna inte plats. Haha det låter som att jag är helt tokig, och det är ju precis vad jag är också *suck*

Vi fick lite mysiga bilder i alla fall.

Gunga tills ögonen går i kors, minst sagt. Hihi