Min dag i snaps









Pinchos och anslagstavla

I går, mina vänner, i går var jag med mina kära vänninor Ullis och Tina och åt på Pinchos här i stan. Åh, så gott det var! 
Jag beställde foccacia med tapenad på soltorkade tomater och oliver, vitlöksstekta champinjoner, champinjonrisotto och kycklingspett till huvudrätt och en creme brulee till efterrätt. Jag hade kunnat skippa kycklingen kände jag på efterhand, även om den var jättegod, men att ta det där steget att äta mat utan att äta kött är fortfarande något läskigt i huvudet, tyvärr. Men nu vet jag det i efterhand och behöver inte göra samma drag nästa gång helt enkelt.
 
I dag har jag och C städat lägenheten, när han tog sin förmiddagsvila passade jag på att barnsäkra skåpet in till soporna, så nu slipper vi ha soppåsarna uppe på bänken, vilket genast känns tusen gånger mer hygieniskt. Jag och D har även fått upp anslagstavlorna vi köpte på ikea. Vi gjorde det för bara någon minut sedan och jag är redan nöjd, även om det bara är en början.
 
Jag har inte tid att småprata, jag måste få gjort yogan i dag, jag hoppade den i går också. *skämskudde*
 
Kram med min fina (stora) bebis som jag älskar så att det gör ont i magen. I natt skrek han efter flaska, så i kväll fick han lyx-kvällsmat med både gröt och macka plus kiwi. Nu hoppas jag slippa en vakennatt i natt också.
Kvällens middag: ugnsrostade grönsaker (morot, potatis, zucchini, lök, vitlök med olja, salt och peppar. Var i ugnen ca 1 h) med pinklaxfilé i creme fraiche med pressad vitlök i. Smaskens!
Kortsiktiga vs långsiktiga mål som nu sitter i sovrummet, nedanför fotändan på sängen. Mål kommer att fyllas på allteftersom.
 
Ha en göttig kväll och en fantastisk morgondag.