GOTT NYTT ÅR!

Klockan är exakt 23:23 nu och jag, D och Charles kom hem från vårt nyårsfirande för ett litet tag sedan. Jag har varit sjuk ett tag, men blev bättre i förrgår, men nu visade det sig visst att det var Charles tur att bli förkyld, så han har haft en fruktansvärt jobbig kväll med nya människor på nytt ställe och till råga på allt - sjuk. 
Jag förstod inte alls att han hade blivit förkyld, utan upptäckte när vi var på plats att han dragit på sig något jobbigt, antagligen samma som jag själv haft. 
D klagar nu också på att han är tjock i halsen, så vem vet - nu kanske hela familjen får gå hemma ytterligare en vecka.
 
Det var trevligt så länge det varade i alla fall. Vi hade gjort toast skagen till förrätt, värdparet - Emma och Mange - hade tillsammans med Josse och Danne lagat reninnerfilé med potatisfondant, rödvinssås och sidfläsk med kantareller och lingon till, alltså WOW vilken meny!
Efterrätten hanns inte med innan Charles visade att det var dags att åka hem, så om vi orkar kanske vi kan ta lite kladdkaka som står i kylen... men vi kommer antagligen skippa den och hoppa i säng så fort klockan slår 00:01.
På tal om att hoppa i säng - nu har D visst somnat på soffan bredvid mig. Jahapp, det var denna nyår, 2015. Vi hoppas på en roligare nästa år ;)
 
Gott nytt år på er. Ta vara på livets små stunder.
 
Såhär glad var han (nästan) innan han somnade, haha!
Enkel outfit med en gosig t-shirt från Lindex och jeans från Gina tricot, halsband som piggar upp från Jimmy Choo by H&M
GOTT NYTT ÅR!!
Denna skulle vi druckit vid tolvslaget, om D hade hållt sig vaken.