Botaniska - avslutning - barkis

Det blev en fin dag i dag trots allt! Det vart lite blåsigare än tidigare dagar, men fortfarande skönt ute. Jag, D och C var ute på ännu en "tre timmars-promenad" i dag, med uppehåll för lunch och fika.
Vi åt en fantastisk pasta i Gamla väster och tog en fika vid botaniska, däremellan hann vi spana in lite vårskor på Hansa också. Jag vill ha "skor man kan ha strumpor i" och D vill ha ett par seglarskor i snyggt, mörkbrunt skinn.
 
Vår i Malmö <3
 
Sen hade vi inte lång tid hemma innan det var dags för mig att bege mig iväg igen för avslutning med Mentor. Tänk att jag redan varit mentor åt en fantastisk tjej i ett helt år! 
Det var en trevlig kväll! Vi började med "autografjakt"; man fick ett papper med olika beskrivningar, ex "bor i ett gult hus" och då skulle man hitta en person som bodde i ett gult hus, så skulle den personen signera pappret.
Efter det var det tårta. Nu är ju inte detta ett avslut för mig och min ungdom eftersom att vi blivit vänner, och vänner kastar man inte bara bort.
 
 
Avslutningsvis delades det ut diplom och vi gick skriva brev till den vi fått lära känna; jag skrev till min ungdom, och min ungdom skrev till mig.
Vi fick öppna breven först när vi kommit hem, men jag har faktiskt inte hunnit öppna mitt än. Jag vill göra det när jag har lite ensamtid.
 
 
När jag kom hem hade D påbörjat matlagningen och jag hoppade genast in. Dock började Charles gråta efter en stund, så då fick jag ta honom istället, vilket är helt okej det också. 
 
 
Middagen blev fylld barkis med sallad. Av "locket" på limpan gjorde D vitlöksbröd.
 
Vi har haft en fin dag i dag. I morgon jobbar D igen och jag har efterkontroll på barnmorskemottagningen. Jag fick ett samtal i förra veckan att jag blivit ombokad och inte alls får träffa Emma, helt plötsligt ser jag inte alls fram emot att gå dit. 
Men men, det jag ville få sagt är att det är tråkigt att inte ha D hemma om dagarna nu och att jag ser fram emot hans nästa ledighet redan.